Indiase Hoofdmassage

 

Indiase Hoofdmassage is de massage die al sinds mensenheugenis in AziŽ door kappers wordt gegeven. Bij deze massage worden hoofd, gezicht, nek, schouders, rug en bovenarmen meegenomen. Er wordt geen olie gebruikt en er wordt door de kleding heen gemasseerd.

Deze massage activeert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat de hoofdhuid in goede conditie komt/blijft waardoor het haar krachtig en glanzend wordt.

Indiase Hoofdmassage werkt bijzonder effectief bij pijnlijke nekspieren en hoofdpijn die veroorzaakt is door spanning en stress.

Het is bovendien een uitstekend middel tegen slapeloosheid.

 

 

 

Japanse Gezichtsmassage

 

Bij een Japanse Gezichtsmassage maken we gebruik van shiatsu-technieken. Het is een verfijnde massage die dmv zachte knedingen, wrijvingen en drukpunten de oppervlakkige en diepe weefsels van gezicht, nek en schouders behandelt, zoals in de Japanse  medische traditie.

Het heeft een verjongend effect doordat de vermoeidheid uit uw gezicht verdwijnt. Een natuurlijke facelift die al merkbaar is na een aantal behandelingen.

Het ontspannen van nek en schouders door de massage geeft verlichting en vermindert spanning op en in het hoofd, dit is na de behandeling direct merkbaar.

Een Japanse Gezichtsmassage is een weldaad voor lichaam en geest.

 

 

 

Voetmassage

 

Een weldadig gevoel verspreidt zich door uw lichaam na deze heerlijke voetmassage waarbij wij gebruik maken van etherische oliŽn, speciaal voor u gekozen naar wat u op dit moment nodig heeft.

De reflexzones van de voet staan in verbinding met bepaalde gebieden in het lichaam: organen, spiergroepen en zenuwbanen. Deze zones worden door middel van de voetmassage geactiveerd. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en de klachten in het gebied van de behandelde zones worden bestreden. Een goede keuze bij bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, slaapstoornissen en restless-legs.

Maar ook als u geen klachten heeft is deze vorm van massage een prima methode om wat extra energie te krijgen.