Hoofdpijnmassage

 

Hoofdpijn is er in vele soorten en maten. Sommige mensen hebben er nooit last van en die begrijpen vaak niet wat een impact hoofdpijn kan hebben op je leven. Hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben en vaak is het gevolg van die oorzaken verkramping van de spieren in nek, hals, gezicht en op de schedel. Met de hoofdpijnmassage, die bestaat uit een aantal behandelingen met een specifieke massagetechniek, zullen deze klachten verminderen in frequentie en in sterkte en vaak zelfs helemaal verdwijnen.

Vanzelfsprekend is deze weldadige massage ook heerlijk als je geen klachten hebt.

 

 

 

Whiplash

 

Veel mensen associŽren whiplash met een auto-ongeluk. Maar whiplash kan ook zeker het gevolg zijn van een val van een fiets of een paard, of van een krachtige klap op het hoofd of op de rug. Vaak wordt dat niet onderkent en loopt men door met klachten die men niet thuis kan brengen; hoofdpijn, spierkrampen, pijn in de onderrug. Maar ook gevoelloosheid of tintelingen in de armen en handen, duizeligheid, vermoeidheid, wazig zien, slaapstoornissen, concentratieproblemen en prikkelbaarheid.

Whiplash is het gevolg van een plotselinge en extreme strekking van spieren in de borst, bovenrug en de voor- en achterkant van de hals. Zonder de juiste behandeling van de myofasciale triggerpoints in de gekwetste spieren kunnen de gevolgen van whiplash vaak maanden en soms zelfs jaren aanhouden en zo de onbekende oorzaak zijn van handicaps en chronische pijn. Herkent u dit? Schroom niet en maak een afspraak, zodat voor u het leven ook weer leefbaar wordt.

 

 

 

Deelmassage gericht op uw specifieke klacht

 

Ook is het mogelijk een deelmassage te ontvangen gericht op uw specifieke klacht.

Denk hierbij aan een sportblessure, overbelasting van spieren rond een gewricht, pijn of vermoeidheid door eenzijdige belasting, of een trauma na een ongeluk. Vertel ons waar u, soms al zo lang, last van heeft en we zoeken samen met u naar de oplossing.

 

 

 

Cellulite-behandeling

 

Dit is een stevige en diepe massage waardoor de huid mooier en de omvang minder wordt.

Door deze pittige massage wordt de doorbloeding verbeterd en het bindweefsel weer soepel. Het vet en vocht dat zich onder de huid heeft opgehoopt wordt afgevoerd. En zo verdwijnt de cellulite (sinaasappelhuid).

Deze afslankmassage kan worden toegepast op verschillende zones:

Bovenbenen voor, billen en bovenbenen achter, buik, rug en armen.